Vrijdag 28 januari
Zondag 23 Januari
Vanmorgen heb ik heerlijk uitgeslapen tot wel 8.00 en ben ik achter de computer gekropen om een weblog te schrijven. Dat was inderdaad de laatste deze week aangezien ik maandag begon met het project in het ziekenhuis. Ook heb ik met veel moeite wat foto's kunnen oploaden. Om 11.00 hebben we een laat ontbijt genomen en om 12.00 moesten we alweer de kamer uit aangezien we vandaag weer teruggaan naar Samraong. We zijn nog even naar het Hotel gegaan vanJanina aangezien we hier voor $3 konden gaan zwemmen, was dit een heerlijke verkoeling. Daarna nog een snelle lunch en om 14.30 stond de taxi alweer klaar om ons terug naar plaats van bestemming te brengen. Uiteindelijk zaten we met 7en in een taxi waaronder 2 locals met een kindje, beetje krap maar het paste hoor! Om 16.30 waren we terug in Samraong en heb ik m'n spullen weer uitgepakt en op de plaats gelegd waar het voor het weekend ook al lag met het gevoel alsof ik weer thuis kom, erg vreemd. Daarna zeg je iedereen gedag en vraagt hoe hun weekend is geweest. Daarna heb ik nog even wat vuile kleding gewassen, want dat is hier echt nodig met al dat stof. Ook weer heerlijk rijst gegeten vanavond, maar vooral ook weer terug in de rust van het platteland. Morgenochtend starten we in het ziekenhuis en ik ben best wel een beetje nerveus voor wat me te wachten staat. Ik heb al veel verhalen gehoord over hoe slecht de situatue hier is, maar zal het nu zelf moeten gaan ervaren. Maar ik heb me voorgenomen het maar rustig over me heen te laten komen. Verder word de temperatuur steeds hoger en krijgen we steeds meer last van ongedierte. Nadat ik jarno aan de telefoon gehad heb ga ik weer op tijd naar bed, want ik ben immers weer op het platteland en daar gaan de mensen vroeg slapen. Dus ik pas me geheel aan zie je wel ;-).
Helaas heb ik vandaag geen tijd meer om de weblog van deze week verder af te maken aangezien het al donker word en ik voor het donker weer terug wil zijn in verband met de overlichtte wegen.
hoi Janneke
wat maak je veel mee ,ik kan me voorstellen een beetje nerveus te zijn ...want wat kom je allemaal aan narigheid en armoe tegen ,maar ben trots op je omdat je er helemaal voor gaat , sterkte hoor ,ik kijk uit naar je verhalen ..T Nel