Nog 152 dagen voor vertrek...
15 januari 2011 vertrek ik voor 2 maanden naar Cambodja. Hier ga ik 5 weken vrijwilligerswerk doen bij een medisch outreach project. Gedurende deze 5 weken logeer ik bij een gastgezin. Daarna komt Jarno 3 wekenomnog lekker samen te gaan rondreizen door Cambodja, Laos en Vietnam. Het lijkt me een geweldige ervaring!
En ik heb er dan ook ontzettend veel zin in...
Janneke
Ola Janneke,
Heel fijn dat we jouw straks een beetje kunnen volgen op je reis Maar ik ben blij dat nog een paar maanden lekker dicht in de buurt bent.
liefs, Helma
Hoi!
Vraagje: heb je een medische opleiding genoten om in het medisch outreachend project te stappen? Of was dit niet nodig?
Doe je dit met het programma vrijwilligerswerk?
Groetjes
Maggy
Hoi!!!
Super leuk dat we je straks zo in de gaten kunnen houden! Nog maar 152 dagen ;)
Kus, Jits
Hoi Jans, leuk idee zo kunnen we meekijken met de voorbereidingen. In ieder geval heel veel succes!!
Ha Janneke,
Inderdaad een hele onderneming! Ik heb eens op je site zitten lezen, want na vanmiddag wist ik niet dat je die had. Jammer dat we elkaar van tevoren niet meer zien, maar dat is niet anders...
Ik wens jou veel plezier daar en je wordt er vast weer wijzer van (levenservaring) en fijn dat ik je zo toch een beetje kan volgen!
Succes alvast!Groetjes aan Jarno!
xxx Annegien
ps: en groeten van Dirk!
Hoi Janneke,
Het wordt nu menens, vorige week was het nog volgend jaar en nu is het al volgende week dat je al gaat.
Heel veel succes met de laatste voorbereidingen!!!!
Groetjes Dineke